Wat we bieden

Wij bieden jou een platform om je te blijven ontwikkelen, als professional en als mens.
We kennen elkaar, houden elkaar scherp en ondernemen samen.

Bevlogen club ervaren en hoogopgeleide IT-professionals

New Nexus IT is bovenal een club ervaren IT-ers met passie voor hun vak. Kwaliteit staat voorop, of het nu gaat om de software zelf of om de manier waarop we met de opdrachtgever samenwerken. Aan kwaliteit worden geen concessies gedaan. Daarom werken we continu aan ons kennis- en ervaringsniveau. Leren is een constante.

Uitdagende klussen bij gevarieerde opdrachtgevers in Noord-Nederland

Wij houden wel van een uitdaging. Daarom zijn we altijd op zoek naar complexe klussen waar je al je talenten en energie in kwijt kunt. We komen hier ook vaak voor in aanmerking omdat opdrachtgevers weten wat we kunnen. Dat kan een stevige Java of .Net klus zijn in combinatie met front-end frameworks zoals Angular of React. Of het opzetten van een geautomatiseerde pipeline voor het snel en gecontroleerd releasen van software. Onze collega’s hebben deze ervaring en gaan een nieuwe uitdaging graag aan.

 

Onze opdrachtgevers zijn veelal gevestigd in Noord-Nederland en bovendien heel divers. Iets wat we ook nastreven, want we houden van afwisseling. Grote opdrachtgevers bieden vaak functioneel en technisch uitdagende klussen maar ook continuïteit. Denk bijvoorbeeld aan DUO, RDW, CJIB of TKP. Terwijl we ook werken voor iets minder bekende maar minstens zo interessante opdrachtgevers, zoals BD Kiestra, HZPC en OCLC. Hier maak je kennis met softwareontwikkeling in heel andere branches.

Kennisontwikkeling en -deling

Er is volop ruimte voor opleidingen en andersoortige trainingen. Steeds meer organiseren we dit zelf, want de kennis zit in de groep. Leuk om met je collega’s aan deel te nemen, maar ook goed voor je ontwikkeling om zelf een training te geven.

Het mag duidelijk zijn, onze kennis en ervaring houden we niet voor onszelf. Die delen we, met elkaar en met medewerkers van onze opdrachtgevers. Het is leerzaam en leuk om samen achter de laptop nieuwe technieken en tools te doorgronden.

Lees meer over de kennisdeling van New Nexus

Carrière binnen New Nexus

New Nexus IT biedt jou uiteraard de mogelijkheid om je te ontwikkelen in alle vakgebieden rondom softwareontwikkeling. Hierdoor groeit je kennis en ervaring en groei je als persoon, waarmee je rol in opdrachten en in het team steeds invloedrijker wordt.

Maar New Nexus is meer dan alleen detachering van IT-professionals. New Nexus is ook Data Solutions, Mobile Solutions en Management & Consultancy. Deze aanpalende takken van sport bieden ook mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Je hebt je eigen carrière binnen New Nexus dus helemaal zelf in de hand.

Lees meer over de onderdelen van New Nexus

Gezellige club met veel aandacht voor de mens

Zijn we alleen maar bezig met software ontwikkelen? Zeker niet. Wij hebben passie voor ons werk, we geloven in samenwerken maar ook in voldoende ontspanning. Het leven is immers al hectisch genoeg.

Om goed te kunnen samenwerken moet je elkaar ook (willen) leren kennen. En dat doen we graag in de kroeg, op het sportveld, tijdens de vrijwilligersdag of al bouwend aan onze solarboot. En andere initiatieven zijn ook welkom. Als het maar iets gezamenlijks is.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Al het voorgaande gaat veelal over ons. Maar wij beseffen ons ook goed dat we impact hebben op onze omgeving. Daarom kijken we ook om ons heen waar we een positieve bijdrage kunnen leveren. Dat doen we vanuit onze verschillende focusgroepen.

Lokale initiatieven die de wereld een beetje mooier willen maken op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid of sociale impact, dragen wij een warm hart toe en kunnen daar waar mogelijk op onze steun rekenen. En niet alleen financieel, maar ook met handjes of denkkracht.

Lees meer over de focusgroepen van New Nexus

Zie je dit ook wel zitten?

Maak kennis met het team of neem contact met ons op
over de mogelijkheden voor jou.