Hoe wij werken

Wij geloven in bevlogenheid. Als jij lekker in je vel zit en je werk vol overtuiging kunt doen,
kun je het beste groeien. En daar worden je collega’s en onze opdrachtgevers ook weer beter van.

Samen zijn we succesvoller. Daarom is dit onze aanpak.

Vertrouwen geven en ontvangen, de basis voor een succesvolle samenwerking

Controle leidt tot gedrag wat controle nodig heeft, denken wij. Daarom werken wij vanuit de gedachte dat vertrouwen geven en ontvangen, de basis is voor een succesvolle samenwerking. We hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze medewerkers, de diensten die we bieden en de waarde die we voor de opdrachtgever kunnen leveren. Toegevoegde waarde leveren voor onze opdrachtgevers, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. We hebben al mooie resultaten weten te behalen voor verschillende organisaties. We zijn dankbaar voor iedere opdracht en het vertrouwen dat opdrachtgevers ons geven.

We zoeken een opdracht voor een medewerker, niet andersom

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers doen wat ze leuk vinden, waar ze passie voor hebben en wat goed bij hen past. Dat ze hun werk doen omdat ze het leuk vinden om te doen en niet omdat iemand vertelt dat ze het moeten doen. Zo zijn onze medewerkers altijd bezig met de dingen waar ze energie van krijgen en voelt hun werk niet als werk. Daarom zoeken wij een opdracht voor een medewerker en niet een medewerker voor een opdracht. Klinkt hetzelfde, maar is een compleet andere benadering. Hierdoor starten medewerkers altijd met 100% commitment aan een nieuwe opdracht. Een win-winsituatie voor alle partijen!

Geen jarenlange inzet, wel langdurige relatie

We hebben veel kennis en ervaring in huis, mede dankzij de mooie opdrachten die we voor onze klanten hebben mogen uitvoeren. Deze kennis en ervaringen breiden we elke dag uit. Roulatie vinden we daarom erg belangrijk. Geen jarenlange inzet bij dezelfde klant, maar juist regelmatig bij andere (nieuwe) opdrachtgevers je kennis en ervaring komen brengen en nieuwe ervaringen opdoen. We werken nauw met de klant samen en dragen onze kennis over, zodat de klant na het afronden van de opdracht zelf verder kan. Natuurlijk ondersteunen wij waar nodig ook daarna en kunnen klanten altijd op ons bouwen. We gaan een langdurige relatie met elkaar aan. Zo blijven we van toegevoegde waarde.

Wonen en werken in de regio

Wij detacheren onze medewerkers alleen in Noord-Nederland. Wonen en werken in de regio vinden we belangrijk. Zo gaat er weinig tijd en energie verloren aan reizen met een positief effect op de balans tussen werk en privé. Wij hanteren een maximale reistijd van 60 minuten. Gekscherend zeggen we altijd: “De greppel ligt bij Meppel”. En dat is bij veel IT-bedrijven niet het geval. Daarnaast stimuleren wij natuurlijk graag de werkgelegenheid in Noord-Nederland.

Spreekt dit je aan?

Bekijk dan gauw wat we je nog meer te bieden hebben!
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.